Technologie die je verder brengt

Technology

Onze Cloud Legends maken gebruik van de beste technologieën in hun klasse, waaronder Kubernetes, Datadog, AWS en Azure, om de activiteiten van je bedrijf te optimaliseren, de prestaties te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Datadog

Bij Cloud Legends bouwen en onderhouden we top-of-the-line infrastructures. Om ervoor te zorgen dat de applicaties die draaien op deze infrastructuren optimaal presteren, gebruiken we de toonaangevende monitoring tool Datadog. Ons team van ervaren Cloud & DevOps Engineers werkt met je samen om Datadog-integraties te ontwerpen en te implementeren. We kunnen je helpen bij het opzetten van monitoring voor je infrastructuur, toepassingen en diensten en bij het configureren van alerts en dashboards om je de informatie te geven die je nodig hebt om systemen soepel te laten draaien.

Docker

Cloud Legends gebruikt Docker voor een efficiënte en consistente 'verpakking' van de oplossingen van onze klanten. Docker-containers zorgen voor consistente omgevingen en bieden een manier om op een gemakkelijke manier applicaties te draaien. Hierdoor kunnen wij de oplossingen van onze klanten isoleren van de onderliggende infrastructuur voor een betere beveiliging en schaalbaarheid. Met het uitgebreide ecosysteem van vooraf gebouwde images en tools kunnen we snel en gemakkelijk oplossingen voor onze klanten bouwen en implementeren. Dit bespaart tijd en resources en biedt en onze klanten hoogwaardige en betrouwbare services.

Kubernetes

Cloud Legends is gespecialiseerd in DevOps, SRE en Cloud Computing, met een bijzondere expertise in Kubernetes. We gebruiken een Infrastructure as Code-aanpak om de infrastructuren van onze klanten op een programmatische en geautomatiseerde manier te beheren en beschikbaar te stellen.

Ons team van experts kan organisaties helpen hun applicaties op Kubernetes te implementeren en te beheren en te optimaliseren. Daarnaast geven wij ook trainingen aan DevOps teams bij onze klanten. We bieden een breed scala aan diensten aan, van ontwerp en implementatie tot doorlopende ondersteuning en onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je organisatie kunnen helpen de kracht van Kubernetes en infrastructure as code te benutten.

Azure

Bij Cloud Legends zetten we Azure in binnen diverse projecten. Azure biedt een breed scala aan diensten, zoals computing, storage, databases en analytics, waardoor wij onze klanten de mogelijkheid bieden om hun applicaties en diensten snel en gemakkelijk te bouwen en bij- & afschalen.

We maken gebruik van Azure's wereldwijde netwerk van datacenters om de beschikbaarheid en beveiliging van gegevens te garanderen en voldoen aan de veiligheids- en privacyvoorschriften van de sector. We zijn blij dat we met Azure kunnen samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring met cloud computing te bieden.

AWS

We gebruiken Amazon Web Services (AWS) vanwege de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. AWS biedt een breed scala aan diensten, zoals opslag, netwerken, databases en analytics, waardoor we naadloos oplossingen voor onze klanten kunnen bouwen en exploiteren. We maken gebruik van AWS's wereldwijde netwerk van datacenters, zodat de toepassingen van onze klanten altijd beschikbaar zijn en onze opgeslagen gegevens veilig zijn. Daarnaast geeft AWS' naleving van de veiligheids- en privacyregels ons en onze klanten zekerheid.

Logo KNMI 2

Wat onze klanten zeggen

We zien Cloud Legends niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

Jacky Lambert
Vacansoleil

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!