Transformatie van on-premise naar cloud

Herkenbaar?

Belemmert je verouderde infrastructuur je om de snel veranderende bedrijfsbehoeften bij te houden? Slokken onderhoud en upgrades je middelen op en veroorzaken ze veelvuldige downtime?

We zijn hier om je te helpen. Onze Legends kunnen je bedrijfskritische applicaties transformeren naar de cloud, waardoor u profiteert van meer flexibiliteit, lagere kosten, betere prestaties en een schaalbare infrastructuur. Zeg maar dag tegen legacy-systemen en hallo tegen een naadloze bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kan Cloud Legens helpen?

De transformatie naar de cloud betekent veel meer dan alleen ‘lift-and-shift’. Het is een strategische beslissing voor een bedrijf om de technologische infrastructuur toekomstbestendig te maken. Door kritieke bedrijfsapplicaties naar de cloud te transformeren, pluk je direct de vruchten.

Deze toepassingen worden geoptimaliseerd om optimaal gebruik te maken van krachtige Cloud-diensten, wat leidt tot een efficiënter gebruik van resources en extra kostenbesparingen. Naast deze voordelen bespaart hosting in de Cloud in eerste instantie ook al kosten ten opzichte van een on-premise setup. Denk aan de toekomst en maak het verschil met cloud transformatie.”

Onze drie benaderingen

Wij bieden drie benaderingen om je cloudmigratie naadloos te laten verlopen: refactoring, replatforming en rehosting. Onze Legends werken nauw met u samen om de overgang soepel te laten verlopen en u te helpen profiteren van de voordelen van cloud computing.

Refactoring

Refactoring houdt in dat je bestaande applicatie wordt bijgewerkt om deze compatibel te maken met cloud-technologie. Deze aanpak is ideaal voor legacysystemen die nog veel waarde hebben, maar moeten worden bijgewerkt om bij te blijven met de moderne technologie.

Replatforming

Replatforming houdt in dat je bestaande applicatie wordt verplaatst naar een cloud-native platform. Deze aanpak biedt de voordelen van cloud computing met behoud van de functionaliteit van je huidige applicatie.

Rehosting

Rehosting houdt in dat je bestaande applicatie met minimale aanpassingen naar de cloud wordt verplaatst. Deze aanpak is ideaal voor toepassingen die reeds cloud-compatibel zijn, maar naar een andere cloud-provider moeten worden verplaatst.

Bekijk het Webinar

20 september gaven wij een webinar met als thema “Cloud Transformation voor bedrijven”.

Hoe pak je als bedrijf een Cloud Transformatie aan? Wat is eigenlijk het verschil tussen een Cloud Migratie en Cloud Transformatie? Hoe ziet een migratieproces eruit? Welke strategieën zijn er? En hoe zorg je ervoor efficiënter te worden, kosten te verlagen en flexibeler te kunnen opereren.

Tijdens de webinar bespreken we hoe bedrijven gebruik kunnen maken van de voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid en een snellere time-to-market.

Meer weten?

Vraag onze whitepaper aan!

  Het proces

  Welke stappen nemen we?

  Bij Cloud Legends begrijpen we dat elke migratie uniek is en daarom bieden we een aanpak op maat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn er om je een soepele en succesvolle migratie te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij de overstap naar de cloud.

  Cases

  Enkele van onze beste cases

  Hertek Connect

  Brandveilig middels de Hertek Connect App

  Surf

  High-available K8s clusters op Azure

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  KNMI

  Migratie knmi.nl naar AWS

  Philips Hue

  Verlichting in de cloud

  Wat onze klanten zeggen

  We zien Cloud Legends niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

  Jacky Lambert
  Vacansoleil

  Meet the Legends!

  Hoe kunnen we je helpen?

   Don't hesitate to get in touch!