Moderniseren Cloud Infrastructuur

Herkenbaar?

Maakt je bedrijf al reeds gebruik van Cloud oplossingen maar heb je het idee dat hier nog niet alle kansen optimaal worden benut? Het moderniseren van je Cloud Infrastructuur kan een enorme waarde bieden voor je bedrijf. Het kan helpen bij het verminderen van overheadkosten, het vergroten van de efficiëntie en flexibiliteit, het verbeteren van de prestaties en de veiligheid, en het ondersteunen van groei en innovatie.

 

Hoe kan Cloud Legens helpen?

Bij moderniseren kun je denken aan het migreren van je infrastructuur naar containers, automatiseren van (handmatige) processen en acties. Maar ook het moderniseren van je huidige development teams door bijvoorbeeld de adoptie van DevOps. Ook hier kan Cloud Legends mee helpen.

Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe we je kunnen helpen je infrastructuur te moderniseren en de waarde van je bedrijf te vergroten!

Onze drie benaderingen

Wij bieden drie benaderingen om je cloudmigratie naadloos te laten verlopen: refactoring, replatforming en rehosting. Onze Legends werken nauw met u samen om de overgang soepel te laten verlopen en u te helpen profiteren van de voordelen van cloud computing.

Refactoring

Refactoring houdt in dat je bestaande applicatie wordt bijgewerkt om deze compatibel te maken met cloud-technologie. Deze aanpak is ideaal voor legacysystemen die nog veel waarde hebben, maar moeten worden bijgewerkt om bij te blijven met de moderne technologie.

Replatforming

Replatforming houdt in dat je bestaande applicatie wordt verplaatst naar een cloud-native platform. Deze aanpak biedt de voordelen van cloud computing met behoud van de functionaliteit van je huidige applicatie.

Rehosting

Rehosting houdt in dat je bestaande applicatie met minimale aanpassingen naar de cloud wordt verplaatst. Deze aanpak is ideaal voor toepassingen die reeds cloud-compatibel zijn, maar naar een andere cloud-provider moeten worden verplaatst.

Schrijf je in voor ons Webinar

20 september a.s. geven wij een webinar met als thema “Cloud Transformation voor bedrijven”.

Hoe pak je als bedrijf een Cloud Transformatie aan? Wat is eigenlijk het verschil tussen een Cloud Migratie en Cloud Transformatie? Hoe ziet een migratieproces eruit? Welke strategieën zijn er? En hoe zorg je ervoor efficiënter te worden, kosten te verlagen en flexibeler te kunnen opereren.

Tijdens de webinar zullen we bespreken hoe bedrijven gebruik kunnen maken van de voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid en een snellere time-to-market.

Deze webinar wil je niet missen, dus schrijf je alvast in en zet 20 september 16:00 uur alvast in je agenda.

Meer weten?

Reserveer een Whiteboard Sessie!

  Het proces

  Welke stappen nemen we?

  Bij Cloud Legends begrijpen we dat elke migratie uniek is en daarom bieden we een aanpak op maat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn er om je een soepele en succesvolle migratie te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij de overstap naar de cloud.

  Cases

  Enkele van onze beste cases

  Hertek Connect

  Brandveilig middels de Hertek Connect App

  Surf

  High-available K8s clusters op Azure

  ViaViela

  Migratie Mijngastouderburo naar AWS

  KNMI

  Migratie knmi.nl naar AWS

  Philips Hue

  Verlichting in de cloud

  Wat onze klanten zeggen

  De door Cloud Legends gerealiseerde overgang van Heroku naar AWS resulteerde in een kostenbesparing van 25% voor ViaViela.

  Nathalie Hoenke
  ViaViela

  Meet the Legends!

  Hoe kunnen we je helpen?

   Don't hesitate to get in touch!