Let's talk about Security

Voortdurend beschermd tegen interne en externe bedreigingen

Security

Cloud Legends begrijpt het belang van veilige gegevensopslag en -toegang. Daarom nemen we beveiliging serieus en nemen we verschillende maatregelen om de informatie van onze klanten te beschermen.

Onze cloudservice maakt gebruik van geavanceerde encryptie om ervoor te zorgen dat alle gegevens die op de servers worden opgeslagen, beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang. We hanteren ook strenge toegangscontroles, zodat alleen bevoegde personen gegevens kunnen bekijken of wijzigen.

Wat doet Security voor mijn bedrijf?

Stay Compliant

Veel bedrijfstakken zijn onderworpen aan strenge voorschriften en normen, zoals HIPAA, PCI-DSS, SOC 2, deze moeten worden nageleefd. Beveiligingsmaatregelen helpen bedrijven aan deze voorschriften te voldoen.

Risk Management

Het implementeren van beveiligingsprotocollen in cloud- en DevOps-omgevingen kan helpen bij het identificeren, beoordelen en beheren van potentiële risico's en kwetsbaarheden, wat cruciaal is voor de bescherming van de organisatie en haar activa.

Data Protection

Beveiliging is cruciaal bij het werken met cloud- en DevOps-omgevingen, omdat het gevoelige gegevens en informatie helpt beschermen tegen inbreuken en cyberaanvallen.

System Integrity

Beveiliging is belangrijk in cloud- en DevOps-omgevingen omdat het helpt de integriteit en beschikbaarheid van systemen en diensten te waarborgen.

Cases

Enkele van onze beste cases

Hertek Connect

Brandveilig middels de Hertek Connect App

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Philips Hue

Verlichting in de cloud

Wat onze klanten zeggen

We zien Cloud Legends niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

Jacky Lambert
Vacansoleil

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!