Let's talk about Schaalbare toepassingen

Being able to handle even the biggest peaks

Schaalbare toepassingen

We begrijpen het belang van een schaalbare infrastructuur voor bedrijven van elke omvang. Een schaalbare infrastructuur biedt flexibiliteit bij het aanpassen van de capaciteit zonder de beschikbaarheid of prestaties van het systeem te beïnvloeden. Het maakt ook kosteneffectiviteit mogelijk door onnodige overcapaciteit te vermijden en de beschikbaarheid van het systeem te verhogen. Bovendien wordt het beheer van de infrastructuur eenvoudiger , omdat erwehandmatige stappen nodig zijn om de capaciteit aan te passen.

We hebben de expertise om onze klanten schaalbare infrastructuuroplossingen te bieden, ongeacht de grootte van hun bedrijf. Scalable by default – Dat is ons motto! We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft. Ons team van deskundigen zal met jouw bedrijf samenwerken om een infrastructuuroplossing te ontwerpen en te implementeren die aan je specifieke eisen voldoet. Met Cloud Legends kun je er zeker van zijn dat je infrastructuur zich kan aanpassen naarmate je bedrijf groeit.

Hoe profiteert mijn bedrijf?

Flexibiliteit

Een schaalbare infrastructuur maakt het mogelijk de capaciteit aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften zonder de beschikbaarheid of prestaties van het systeem te beïnvloeden.

Kosteneffectiviteit

Een schaalbare infrastructuur maakt het mogelijk de kosten te drukken door onnodige overcapaciteit te vermijden.

Hoge beschikbaarheid

Een schaalbare infrastructuur verhoogt de beschikbaarheid van het systeem door middel van redundante componenten en automatische failover.

Gemakkelijk te beheren

Een schaalbare infrastructuur maakt het gemakkelijker om de infrastructuur te beheren omdat er handmatige stappen nodig zijn om de capaciteit aan te passen.

Our Purpose

Reveal Your Genius is het hogere doel van Cloud Legends: het is hoe we de dag beginnen en hoe we hem eindigen. Cloud Legends kan beter dan wie ook omgaan met complexe (Cloud) infrastructuren, DevOps en SRE-uitdagingen. Het creëren van betrouwbare, flexibele en veilige oplossingen, gecombineerd met de juiste werk-privé balans en persoonlijke ontwikkeling, zijn essentieel. Deze inzet en gedrevenheid zorgen ervoor dat we een geweldig resultaat leveren waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Cases

Enkele van onze beste cases

Hertek Connect

Brandveilig middels de Hertek Connect App

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Philips Hue

Verlichting in de cloud

Wat onze klanten zeggen

Het is echt geweldig om te werken met enthousiaste en gepassioneerde mensen die zich volledig inzetten om een mooi product af te leveren. Samen een droom en een visie omzetten in een leverbaar product geeft veel voldoening.

Meriete Horst
Philips Hue

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!