Let's talk about Cloud Transformatie

Een legendarische reis naar de cloud

Cloud Transformatie

Cloud transformatie is het proces waarbij de technologische infrastructuur, toepassingen, platforms en gegevens van je organisatie worden verplaatst van on-premise systemen naar de cloud. Dankzij dit proces kan je bedrijf profiteren van de vele voordelen van cloud computing, zoals grotere schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparingen.

Bij Cloud Legends zijn we experts in het helpen van bedrijven bij het complexe proces van cloud transformatie. Ons team heeft de kennis en ervaring om organisaties bij elke stap van het proces te begeleiden, van beoordeling en planning tot migratie en optimalisatie.

Voordelen

Schaalbaarheid

Een van de grote voordelen van een migratie naar de Cloud is de mogelijkheid om je infrastructuur naar behoefte op te schalen. Hierdoor betaal je alleen voor de middelen die je gebruikt, in plaats van vast te zitten aan een vaste, lokale infrastructuur.

Kostenbesparingen

Migratie naar de Cloud kan ook leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Dankzij het pay-as-you-go prijsmodel kunt u de kosten voor het onderhouden en upgraden van de lokale infrastructuur verlagen of elimineren. Bovendien bieden Public Cloud providers een breed scala aan diensten, zodat u de diensten kunt kiezen die het beste bij je behoeften passen, wat tot verdere kostenbesparingen kan leiden.

Beveiligd

Cloud providers zoals Amazon Web Services (AWS), Azure of GPC hebben zwaar geïnvesteerd in het bouwen van een veilige infrastructuur en beschikken over een team van beveiligingsdeskundigen die hun systemen voortdurend controleren en bijwerken om zich te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Hoge beschikbaarheid en noodherstel

Clouddiensten bieden ingebouwde redundantie en oplossingen voor noodherstel, waardoor de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd en de uitvaltijd bij onverwachte gebeurtenissen tot een minimum wordt beperkt.

Het proces

Welke stappen nemen we?

Bij Cloud Legends begrijpen we dat elke migratie uniek is en daarom bieden we een aanpak op maat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn er om je een soepele en succesvolle migratie te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij de overstap naar de cloud.

Cases

Enkele van onze beste cases

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Philips Hue

Verlichting in de cloud

Wat onze klanten zeggen

De door Cloud Legends gerealiseerde overgang van Heroku naar AWS resulteerde in een kostenbesparing van 25% voor ViaViela.

Nathalie Hoenke
ViaViela

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!