Let's talk about Cloud Control

Het moderne leven staat 24/7 aan, Cloud Legends zorgt ervoor dat jou bedrijf dat ook doet.

Cloud Control

We begrijpen het belang van het onderhouden en bewaken van de infrastructuur als deze eenmaal is gebouwd, daarom bieden we uitgebreide beheerdiensten (Managed Services) voor je cloudomgevingen. Onze hoogste prioriteit is het garanderen van de beschikbaarheid en prestaties van al je applicaties die in de cloud draaien, zodat je bedrijf soepel kan blijven doordraaien. Daarvoor gebruiken we Datadog om de prestaties en de gezondheid van je infrastructuur en toepassingen te controleren.

Naast infrastructuurbeheer bieden we ook ondersteuning bij al je vragen, voorkomen we proactief problemen en reageren we effectief op eventuele crises. Onze diensten kunnen via een Service Level Agreement (SLA) worden afgestemd op de specifieke behoeften van je organisatie. Of je nu een bepaald aantal tickets per week nodig hebt of 24/7 ondersteuning, De Managed Services afdeling van Cloud Legends got you covered! Vertrouw ons om je cloud-omgeving optimaal te laten draaien.

Waarom is dit belangrijk?

Verbeterde prestaties

Door je cloud-infrastructuur te beheren en bewaken, kunnen we problemen opsporen en oplossen die de prestaties beïnvloeden, zoals een hoog resourcegebruik of trage responstijden. Dit kan ertoe bijdragen dat je systemen optimaal functioneren en dat gebruikers een positieve ervaring hebben.

Kostenbesparingen

Monitoring en het beheer van je cloud-infrastructuur kan ook helpen bij het identificeren en optimaliseren van resources die mogelijk onderbenut of overbezet zijn. Dit kan helpen de kosten te verlagen en je resultaat te verbeteren.

Verhoogde veiligheid

Met realtime inzicht in je cloud infrastructuur kun je potentiële beveiligingsrisico's snel opsporen en erop reageren. Dit kan helpen om je gegevens te beschermen en het risico van een beveiligingsincident te verminderen.

Risicobeperking

Door je cloud infrastructuur te bewaken en te beheren, kunnen we potentiële kwetsbaarheden en risico's tijdig opsporen en aanpakken. Dit kan helpen om de gevolgen van beveiligingsinbreuken en andere verstoringen tot een minimum te beperken en gegevensverlies of andere kostbare incidenten te voorkomen.

Het hogere doel

Reveal Your Genius is het hogere doel van Cloud Legends: het is hoe we de dag beginnen en hoe we hem eindigen. Cloud Legends kan beter dan wie ook omgaan met complexe (Cloud) infrastructuren, DevOps en SRE-uitdagingen. Het creëren van betrouwbare, flexibele en veilige oplossingen en persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met de juiste work-life balance, zijn essentieel. Deze inzet en gedrevenheid zorgen ervoor dat we een geweldig resultaat leveren waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Cases

Enkele van onze beste cases

Hertek Connect

Brandveilig middels de Hertek Connect App

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Philips Hue

Verlichting in de cloud

Wat onze klanten zeggen

De door Cloud Legends gerealiseerde overgang van Heroku naar AWS resulteerde in een kostenbesparing van 25% voor ViaViela.

Nathalie Hoenke
ViaViela

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!