Let's talk about Cloud Consultancy

We helpen je betrouwbaar en veilig gebruik te maken van cloud-oplossingen

Cloud Consultancy

Ons team van experts loodst u door de complexe wereld van cloud computing en DevOps. Daarom zijn onze adviesdiensten opgebouwd rond het leveren van teams van cloudexperts.

Wij geloven in de kracht van een TaaS Teams aanpak (Team as a Service). De samenwerking met onze klanten begint met een Kickstart Team. Het doel van het Kickstart Team is om onze opdrachtgever te ondersteunen bij het in kaart brengen van alle relevante aspecten voor dit project en alle betrokken partijen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zodra de eerste fase is afgerond en we samen een duidelijke MVP (Minimum Viable Product) en een georganiseerde backlog hebben geformuleerd, vullen we het bestaande (Kickstart) team aan met de juiste ontwikkelcapaciteit. Dit betekent dat er geen kennis verloren gaat en dat we voor een optimale overdracht kunnen zorgen.

Wat zijn onze services?

Cloud Strategie

Onze teams werken met je samen om je bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en een cloudstrategie te ontwikkelen die op jouw doelstellingen is afgestemd. Dit omvat het identificeren van het juiste cloudplatform en het bepalen van de meest effectieve migratiestrategie.

Architectuur ontwerp

Zodra de strategie is vastgesteld, ontwerpen onze teams een cloudarchitectuur die voldoet aan jouw specifieke behoeften. Dit omvat het selecteren van de juiste diensten en technologieën en het ontwerpen van een veilige en schaalbare omgeving.

Kostenoptimalisatie

Kostenoptimalisatie is een cruciaal aspect van cloud computing. Onze teams werken met je samen om je infrastructuur te optimaliseren met het oog op kostenefficiëntie, en leveren je een gedetailleerde kostenanalyse en aanbevelingen om de kosten te verlagen.

Security

Beveiliging en compliance zijn kritieke overwegingen in de cloud. Onze teams helpen je de compliance-eisen te begrijpen en bieden jou de nodige begeleiding bij het ontwerpen en implementeren van een veilige en compliant cloud-omgeving.

Ons doel

Reveal Your Genius is het hogere doel van Cloud Legends: het is hoe we de dag beginnen en hoe we eindigen. Cloud Legends kan beter dan wie ook omgaan met complexe (Cloud) infrastructuren, DevOps en SRE-uitdagingen. Het creëren van betrouwbare, flexibele en veilige oplossingen en persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met de juiste work-life balance, zijn essentieel. Deze inzet en gedrevenheid zorgen ervoor dat we een geweldig resultaat leveren waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Cases

Enkele van onze beste cases

Hertek Connect

Brandveilig middels de Hertek Connect App

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Philips Hue

Verlichting in de cloud

Wat onze klanten zeggen

De door Cloud Legends gerealiseerde overgang van Heroku naar AWS resulteerde in een kostenbesparing van 25% voor ViaViela.

Nathalie Hoenke
ViaViela

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!