Let's talk about Auditing

Hoe wij je cloud-omgeving verbeteren? Doe een audit!

Auditing

Bij Cloud Legends zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van grondige audits van cloud-architecturen. Ons team van deskundigen evalueert de huidige staat van jouw cloud-infrastructuur. Mogelijke kwetsbaarheden worden geïdentificeerd en aanbevelingen worden gedaan om de prestaties te optimaliseren en de kosten te verlagen. Vertrouw op ons om de veiligheid en efficiëntie van jouw cloudomgeving te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op om een audit te plannen.

Wat doet een audit voor mijn bedrijf?

Verbeterde veiligheid

Het helpt om op voorhand kwetsbaarheden op te sporen die door cybercriminelen worden uitgebuit. Door deze problemen te identificeren en aan te pakken, verbeter je de algehele beveiliging van de cloudomgeving.

Kostenbesparingen

Het kan ook helpen vaststellen op welke gebieden de kosten kunnen worden verlaagd, zoals overbezetting van middelen of inefficiënt gebruik. Door deze problemen aan te pakken, verlaag je de totale uitgaven voor je cloudomgeving.

Verhoogde efficiëntie

Het helpt gebieden te identificeren waar je cloudomgeving kan worden geoptimaliseerd voor betere prestaties. Dit kan inhouden dat knelpunten worden opgespoord, het gebruik van middelen wordt geoptimaliseerd of mogelijkheden voor automatisering worden vastgesteld.

Compliance

Dit zorgt ervoor dat je voldoet aan alle relevante voorschriften, zoals HIPAA of PCI-DSS. Dit voorkomt dure boetes en sancties en zorgt ervoor dat jouw organisatie binnen de wettelijke vereisten opereert.

Het proces

Welke stappen nemen we?

Cases

Enkele van onze beste cases

Hertek Connect

Brandveilig middels de Hertek Connect App

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Philips Hue

Verlichting in de cloud

Wat onze klanten zeggen

We zien Cloud Legends niet als een extern ICT-bedrijf, maar als een echte partner.

Jacky Lambert
Vacansoleil

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!