Verlichting in de cloud

Video afspelen

Klant

Signify

Services

Technology

Samenvatting

Philips Hue is een slim verlichtingssysteem van Signify dat de manier wil veranderen waarop mensen wereldwijd hun huizen verlichten. Signify is altijd op zoek naar nieuwe manieren om consumenten extra functionaliteit te bieden zodat ze hun huis slimmer kunnen inrichten.

Uitdaging

Bij Cloud Legends begrijpen we het belang van schaalbaarheid als het gaat om het beheer van een slim verlichtingssysteem als Philips Hue. Daarom bouwden we een robuuste en schaalbare infrastructuur voor een deel van het Philips Hue-systeem op AWS, speciaal ontworpen om grote hoeveelheden gebruikersverkeer te verwerken tijdens piekseizoenen als Kerstmis.

Oplossing

De Philips Hue-infrastructuur is gebouwd op de high-available architectuur van AWS, zodat het systeem altijd werkt, ongeacht de belasting. Met de mogelijkheid om automatisch op- en af te schalen op basis van de vraag, is het systeem perfect in staat om een enorme belasting tijdens drukke periodes aan te kunnen. Hierdoor kan Philips Hue zich richten op het bieden van de best mogelijke ervaring voor hun klanten, zonder zich zorgen te maken over de infrastructuur.

Resultaten

Bij Cloud Legends zetten we ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden en onze schaalbare infrastructuur voor Philips Hue op AWS is slechts één voorbeeld hiervan. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en schaalbare oplossing voor je slimme verlichtingssysteem, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we ook jou bedrijf kunnen helpen.

> 0 mln
Gebruikers
> 0 %
Snellere time-to-market
0 extra
Tevreden Klant

Wat onze klanten zeggen

Kabisa is een bedrijf dat innovatie brengt, maar ook volledige verantwoordelijkheid neemt over hetgeen ze bouwen.

George Yianni
Philips Hue

Cases

Enkele van onze andere cases

Surf

High-available K8s clusters op Azure

ViaViela

Migratie Mijngastouderburo naar AWS

KNMI

Migratie knmi.nl naar AWS

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!