Webinar: Cloud in de Enterprise

Veronika van Heur

Geschreven door Veronika van Heur op 5-5-2022

Op dinsdag 17 mei presenteren wij vanaf 20:30 uur het webinar: Cloud in de Enterprise. We interviewen Rian Wouters (Teamlead Platforms & Systems bij Philips) en Pascal Widdershoven (CTO Kabisa) over de inzet van Cloud binnen Enterprise bedrijven.

1200x630 [Social Image] Cloud in de enterprise


Meld je hier aan!

We geven antwoorden op vragen als:

Bestaat dé perfecte cloud strategie voor de complexe infrastructuur van een enterprise? Welke rol spelen Serverless en Container oplossingen daarin? Waarmee moeten architecten rekening houden als ze een future-proof Cloud strategie neer willen zetten? Hoeveel kennis hebben Software Engineers nodig van de Cloud? Of blijven Cloud en Software Engineers gescheiden rollen? En niet onbelangrijk: Hoe voorkom je een vendor-lockin en kunnen poly-cloud en multi-cloud oplossingen een antwoord hierop op geven?

Aanmelden

Bij Cloud Legends staat privacy hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de data die onze bezoekers achterlaten. De data wordt enkel gebruikt voor analyses, zodat we de gebruikerservaring van onze websitebezoekers kunnen verbeteren. Tevens zorgen de cookies ervoor dat er relevante advertenties worden getoond. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy statement.

Ik ga akkoord