S01E03 | Cloud Legends in gesprek met IT-bedrijf Surf | Kabisa Software Talk

Joost Saanen

Geschreven door Joost Saanen op 9-12-2021

Via de podcast Kabisa Software Talk houdt Kabisa je, samen met Cloud Legends, op de hoogte van de meest relevante onderwerpen binnen de IT. Deze keer interviewden wij onze klant surf over de transitie naar de cloud.

Surf

Surf is een coöperatieve vereniging van Nederlandse onderwijs- en onderzoeksinstellingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Cloud Legends (Powered By Kabisa) heeft Surf ondersteund met o.a. Terraform en Kubernetes. Surf heeft onlangs een migratietraject begaan naar de Cloud. Hoe? Je hoort het in de podcast met Peter Boers & Joost Saanen.

Jouw app in de cloud?

Wil jij jouw app schaalbaar en high available opgezet hebben in de cloud? Of is dit al gebeurd en ben je op zoek naar extra ondersteuning? Neem contact met ons op of neem eens een kijkje op de website van onze partner Cloud Legends.

Bij Cloud Legends staat privacy hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de data die onze bezoekers achterlaten. De data wordt enkel gebruikt voor analyses, zodat we de gebruikerservaring van onze websitebezoekers kunnen verbeteren. Tevens zorgen de cookies ervoor dat er relevante advertenties worden getoond. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy statement.

Ik ga akkoord