Cloud Legends Workshop Tour: Fontys Eindhoven!

Paul van Lierop

Geschreven door Paul van Lierop op 9-6-2022


Het volgende station van onze Infrastructure as Code Workshop tour was dit keer Fontys Eindhoven.

Dit keer waren collega's Rik Tonnard, Luk van den Borne, Paul van Lierop en Fleur Weekers de "machinisten".

Een tiental studenten namen deel aan deze interessante IaC workshop van Kabisa en Cloud Legends. Op uitnodiging van Leon Schrijvers en Nico Kuijpers waren we dit maal te gast bij Fontys Eindhoven.

workshop-fontys-eindhoven

Na een voorstel rondje door de Cloud Legends en studenten begonnen we met onze presentatie. We begonnen met een kort overzicht over Kabisa en Cloud Legends en de stage mogelijkheden. Doordat het aantal studenten wat lager was, gaf dit de gelegenheid om ieder een eigen AWS Cloud9 omgeving te geven.

Voordeel hiervan was dat de betrokkenheid van de studenten hoog was. Het was een fijne stop, "station Fontys Eindhoven". Tot de volgende keer!

Meld je aan voor de vervolgworkshop

Binnenkort is er een online vervolg van deze workshop. Deze is gratis toegankelijk. Bij interesse kun je je aanmelden via deze link.

Bij Cloud Legends staat privacy hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de data die onze bezoekers achterlaten. De data wordt enkel gebruikt voor analyses, zodat we de gebruikerservaring van onze websitebezoekers kunnen verbeteren. Tevens zorgen de cookies ervoor dat er relevante advertenties worden getoond. Lees meer over het gebruik van cookies in ons privacy statement.

Ik ga akkoord