Crafting Cloud Solutions you can be proud of

Over Cloud Legends

Cloud Legends is toegewijd aan het leveren van top-of-the-line cloud-oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf. Ons team van deskundigen is zeer bedreven in het bouwen en beheren van complexe cloud-infrastructuren, en wij zorgen voor doorlopend onderhoud en beheer, 24/7/365. We behandelen jouw infrastructuur alsof het die van onszelf is en zorgen ervoor dat deze altijd optimaal functioneert.

IT is de ruggengraat van je bedrijf en we nemen onze rol in het succes van jou organisatie dan ook heel serieus. Ons team zet zich volledig in om het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden en zet zich voor 200% in om ervoor te zorgen dat uw bedrijfskritische oplossingen altijd werken. Zo kun je er gerust op zijn dat je (web)applicatie altijd blijft draaien.

Wij zijn trots op ons vermogen om complete cloud-oplossingen te bieden die zijn ontworpen om u te helpen de concurrentie voor te blijven. Of u nu een nieuwe infrastructuur vanaf nul wilt opbouwen of een bestaande oplossing permanent wilt ondersteunen en onderhouden, wij zijn er om u te helpen. Laat ons u helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze Best of Class cloud-oplossingen.

Logo KNMI 2

Kabisa

Being part of a bigger organisation

Reveal Your Genius is het hogere doel van Cloud Legends: het is hoe we de dag beginnen en hoe we eindigen. Cloud Legends is als geen ander beter in het omgaan met complexe (Cloud)infrastructuren, DevOps en SRE-uitdagingen. Het creëren van betrouwbare, flexibele en veilige oplossingen en persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met de juiste work-life balance, zijn essentieel. Deze inzet en gedrevenheid zorgen ervoor dat we een geweldig resultaat leveren waar alle partijen trots op kunnen zijn.

In Business​
0
Succesvolle projecten
+ 0
Kantoren in Nederland
0
Teamleden
0

Ontmoet het team!

Luk van den Borne

Cloud / DevOps Engineer

Joery Vreijsen

Cloud / DevOps Engineer

Joost Saanen

Cloud Tech Lead

Tyrone Meijn

Cloud / DevOps Engineer

Ralph Rooding

Cloud / DevOps Engineer

What about you?

Come work with us!

Meet the Legends!

Hoe kunnen we je helpen?

    Don't hesitate to get in touch!